Kedves Vendégeink!

A kialakult helyzetre való tekintettel ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy szállodánk 2020.03.17-től bizonytalan időre bezár! Reményeink szerint ez az állapot átmeneti, de most az Önök és dolgozóink egészsége a legfontosabb.

Megértésüket köszönjük!

AJÁNLATKÉRÉS 10 éves a Szépia Hotel

Szépia Sörfeszt

Mert a legjobb programok nem salátaevéssel kezdődnek

Végy egy tréninget, adj hozzá pár lelkes kollégát, fűszerezd meg frissítő csapolt sörrel, és máris kész a Szépia Sörfeszt, melyet őszi hónapjainkra főztünk ki csapatépítő program gyanánt. Szeptembertől szomjoltó italakcióval, ínyenc sörkorcsolyákkal, és laktató bajor ízekkel várjuk vendégeinket a Zsámbéki-medence szívében. Foglalja le nálunk céges rendezvényét, és lazítson munkatársaival fesztiváli hangulatban a feszített munkaórák után.

Egy pohár nem pohár, korsóval igyunk kollégám
Mert a legjobb élményhez a csapon át vezet az út

A jó sör minden cseppje arany, ezért mi korsószám mérjük idén ősszel. Kóstoljon bele a Dreher Pale Ale kellemesen malátás aromájába, és igyon korsónyi mennyiséget pohár áron. A könnyedén csúszó, világos, szűrt sörfajtát mindenkinek ajánljuk, aki szívesen kipróbálna egy könnyed, komplexebb ízhatást hordozó bajnokot.

Szépia Hotel - Sörfeszt Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel

Nem habra megy a játék
GBS (Global Bier System) sörkövető túra

Ismerje meg Zsámbék történelmi nevezetességeit egy rendhagyó kaland során, ahol a nyomkövetők segítségével frissítő nedűre lelhet az évszázados rejtekek alatt. Koccintson a Romtemplom lábánál megpihenve, mert megoldandó feladataink garantáltan derültséget hoznak a borongós őszi időjárásba.